Groepsuitje
Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor een gezellige middag met familie, vrienden of kennissen, organisatie, bedrijf of vereniging? Museumboerderij Den Tip leent zich uitstekend voor een (mid)dagje uit! Geniet van een heerlijke ontspannen dag met een geweldige sfeer en uitstraling.

Een bezoek aan de museumboerderij is altijd inclusief entree, koffie, thee of fris met een overheerlijke appelflap. U kunt een film bekijken over de boerderij, gevolgd door een rondleiding door ons museum. Een bezoek is eenvoudig te combineren met een mooie wandeling door de omgeving (de Waal, de uiterwaarden en het Betuwse land).

Schooluitje
Een bezoek aan de museumboerderij geeft een duidelijk beeld van het boerenbestaan in de laatste eeuwen. Op de deel ruik je zelfs nog het boerenleven. Kom een kijkje nemen in de originele keuken, sober en eenvoudig. Of in de kelder en ontdek hoe men vroeger de verschillende producten van het land bewaarde en bewerkte. Dwaal over de zolder met oud gereedschap en laat je verrassen in het voorhuis, waar het lijkt of er nog steeds mensen wonen. Breng een bezoek aan het bakhuis, omringd door de geur van vers gebakken appelflappen. Een heerlijke morgen of middag en een leerzame belevenis voor de kinderen.

Voor meer informatie kunt u bellen of mailen,
tel. 0610524166 of e-mail info@museumboerderijdentip.nl .

Touroperators
Bent u als touroperator op zoek naar een leuke bestemming tijdens een dagje uit? Ga zeker eens kijken bij Museumboerderij Den Tip! We informeren u graag over de mogelijkheden.