Met plezier delen we enthousiaste reacties van onze bezoekers of gasten.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
Anti-spam: *
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.232.96.22 op. Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Bert en Marion van Rossum schreef op 3 juli 2016 om 21:51:
Gelukkig zagen wij tijdens onze fietstocht een bordje "Na 150 meter linksaf, de koffie is klaar". Wat hadden wij daar zin in! We werden aller vriendelijkst ontvangen. We bestelden 2 kopjes koffie. Heerlijk! We hadden niet direct in de gaten dat wij bij een museumboerderij waren aangekomen. Na interesse getoond te hebben in een oude bakfiets, die op het erf stond werd ons een rondleiding aangeboden en hadden toen pas door bij een museumboerderij te zijn aangekomen (misschien een beetje dom). Een enthousiaste gids vertelde ons met veel enthousiasme over deze boerderij uit 1734, die met veel zorg door vrijwilligers onderhouden wordt. Veel van de oude gebruiksvoorwerpen bleken een ware déjà vue te zijn. Ontzettend leuk om ook veel historische feiten te horen van de boerderij, haar bewoners en de omgeving. Hartelijk dank voor de warme ontvangst en interessante rondleiding! We hebben genoten! En de koffie was heerlijk! Veel succes met de activiteiten van uw stichting. We hopen zeker nog eens een keer terug te komen. Er is zoveel te zien. Groet, Bert en Marion van Rossum
Toon van Asseldonk ( burgermeester OverBetuwe ) schreef op 3 april 2016 om 20:14:
Op een fietstochtje hier terecht gekomen en genoten van een enthousiaste rondleiding. Veel geleerd. Wat een feest van herkenning als je zelf op de boerderij opgegroeid bent. Nu weet ik wat een waterboerderij is. Je kunt zien met hoeveel liefde dit allemaal onderhouden wordt. Dank aan jullie allemaal. Toon van Asseldonk / Fred Diepeveen.
Angela Balzarelli schreef op 2 april 2016 om 18:44:
Zag het bordje, linksaf 150 mtr. is de koffie klaar en dacht dat volg ik vanaf de fiets. Wat leuk hier !!! Zo gezellig. Vandaag voor mij een challenge: Follow my challenge, fietsen, zwemmen, hardlopen en hier de perfekte stop. Een plek om terug te komen en over te vertellen. Dit maakte mijn sportdag perfect !!! Hartelijk dank, Angela Balzarelli.
Jacco Dijkhuizen / Fenny Bremer-Dijkhuizen. schreef op 2 april 2016 om 18:40:
Ter ere van mijn vader 80e verjaardag een bezoekje aan de museumboerderij. Hij is 50 jaar boer geweest en kent alles hier. Dat leverde mooie verhalen op. Samen met hem en mijn moeder genoten van uw gastvrije ontvangst.
Groep 5a van de Seba school in Ochten schreef op 16 maart 2016 om 14:47:
Donderdag 10 maart 2016 Wat was het leuk met groep 5a in de boerderij. Veel geleerd over grootmoeders tijd en erg genoten. Hartelijk dank. Sebaschool / Ochten.
15 meiden van de kraamafd. Nijmegen schreef op 16 maart 2016 om 14:44:
Zaterdag 12 maart 2016 Wij waren hier met 15 personen overal vandaan. We hadden elkaar 43 jaar niet gezien. Wat een gekakel !!! Maar wij met z'n allen hebben super genoten van koffie met appelflap en de rondleiding in deze prachtige boerderij. Dank hier voor.
Cato Hoogakker schreef op 12 oktober 2015 om 00:05:
Gisteren een herfststuk gemaakt. Ontzettend gastvrij ontvangst. De vrijwilligers zijn allemaal erg vriendelijk en maken er een gezellige ochtend van. Genoeg mooi materiaal, heerlijke koffie met appelflap en dat voor maar 15 euro! TOP!
H. Damstra schreef op 8 juni 2015 om 11:20:
De jaarlijkse lentewandeling (bloesemtocht) is voor ons een jaarlijks terugkerend dagje uit. Elk jaar lopen we weer een andere verrassende route vanaf de Museumboerderij, we genieten met volle teugen van de mooie Betuwe tijdens deze tochten. Onze dank daarvoor!