TIPS voor TRIPS

Groepsuitje?

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor een gezellige middag met vrienden, kennissen, familie of uw organisatie/bedrijf of vereniging? Museumboerderij ‘Den Tip’ leent zich uitstekend voor een (mid-)dagje uit!
Geniet van een heerlijke ontspannen dag met een geweldige sfeer en uitstraling.

Een bezoek aan de museumboerderij is altijd inclusief entree, koffie/thee of fris met een overheerlijke appelflap. U kunt een film bekijken over Museumboerderij ‘Den Tip’, gevolgd door een rondleiding door ons museum. Een bezoek aan het museum is eenvoudig te combineren met een mooie wandeling door de omgeving (de Waal, uiterwaarden en het Betuwse land). Dit kost slechts € 5.00 p.p.

Schooluitje?

Een bezoek aan de museumboerderij geeft een duidelijk beeld van het boerenbestaan in de laatste eeuwen. Op de deel ruik je zelfs nog het boerenleven. Kom een kijkje nemen in de originele keuken, sober en eenvoudig. Neem een kijkje in de kelder en zie en ontdek hoe men vroeger de verschillende producten van het land bewaarde en bewerkte. Dwaal over de zolder met oud gereedschap en laat je verrassen in het voorhuis waar het lijkt of er nog steeds mensen wonen. Een heerlijke ontspannen en leerzame belevenis voor de kinderen.

Breng een bezoek aan het bakhuis, omringd door de geur van vers gebakken appelflappen . Een heerlijke morgen of middag.
Entree voor de kinderen bedraagt slechts € 0,50 en ranja € 0,50. Voor meer informatie kunt u bellen of mailen!   Tel: Mevr. Carla Brekelmans 06 10524166 of  aan info@museumboerderijdentip.nl

Touroperators?

Bent u als touroperator op zoek naar een leuke bestemming voor een dagje uit? Ga zeker eens kijken bij Museumboerderij ‘Den Tip’! We informeren u graag over de mogelijkheden.