Woensdag 27.12.2017 ,, Oliebollenwandeling ,,

IMG_6365-2

De ,, enige echte ,, oliebollenwandeling op woensdag 27 december.

Onze vrolijke hoornblazers verwelkomen u graag tijdens de wandeling met hoorngeschal bij een knapperend vuurtje in de korven. Lekker er eens even tussen uit tijdens al die feestdagen en eens een heerlijke frisse neus halen en genieten van de frisse buitenlucht. Voor onderweg krijgt u van ons weer een paar oliebollen mee en bij terugkeer in ons museum verwennen wij ook nog eens met heerlijke glühwein.

De afstand zal ca. om en nabij de 8 kilometer zijn en u ontvangt een routebeschrijving en incl. dus de oliebollen voor onderweg bedraagt de deelname prijs € 5.00 p.p.met glühwein bij terugkeer in ons museum. En dat de oliebollen lekker waren moge blijken uit de vele enthousiaste reacties welke wij te horen kregen en het feit dat er geen oliebol meer over was !!!!!                                        Starten kan vanaf 11.00 uur tot 13.00 uur.